Naszą siłą są ludzie. Poznajcie nasz zespół:

mgr LILA BITSON

Prezes Zarządu, pomysłodawczyni i członek stowarzyszenia.

Współtwórca działającego w ramach Stowarzyszenia Magnolia Centrum Edukreacji.

Absolwentka kierunków: filologii angielskiej oraz zarządzania i marketingu, a także studium podyplomowego z Przygotowania Pedagogiczno-Psychologicznego oraz Dydaktycznego oraz studium Standardy ISO i zarządzanie przez jakość.

Wieloletni edukator i lektor języka angielskiego i rosyjskiego, audytor wewnętrzny systemów jakości.

Największą satysfakcję z pracy i działalności sprawia jej, gdy dzieci i młodzież odkrywają swoje talenty i odnajdują swoje pasje.

W wolnych chwilach prowadzi blog „A może herbata” i wgłębia się w tajniki tego napoju. W 2018 roku ukończyła w Amsterdamie „Tea Certificate Course”, dzieląc się tą wiedzą w ramach autorskiego cyklu warsztatów p.t. „Osowskie dni herbaty”. Opowiadając o herbacie chce zainteresować ekologią, historią, kulturą, tradycją i zdrowym trybem życia, a przy tym docenić jej walory.

www.linkedin.com/in/lila-bitson

mgr inż TOMASZ KLINKOSZ

Wiceprezes Zarządu, grafik i analityk ryzyka

Absolwent Wydziału Mechanicznego Politechniki Gdańskiej, studium podyplomowego w zakresie Bezpieczeństwa procesów przemysłowych na Wydziale Inżynierii Procesowej i Ochrony Środowiska Politechniki Łódzkiej. Posiada certyfikat kompetencji American Petroleum Institute w zakresie API-580 Risk Based Inspection Professional.

mgr AGNIESZKA BLACHOWSKA

członek stowarzyszenia, lektor języka angielskiego, hiszpańskiego i polskiego jako obcego, redaktor strony www i mediów społecznościowych, ukończona fil. ang. (spec. naucz.), iberystyka (spec. translat.) oraz fil. hiszp. (spec. naucz.), certyfikat TEFL, kontynuuje studia podyplomowe z nauczania j. pol. jako obcego na UG

JULIA BIŃKOWSKA

stały członek zespołu, lektor języka niemieckiego