Centrum Edukreacji
Edukatorzy
Oferta

Oferta

Naszym priorytetem pozostaje niezmiennie wyrównywanie możliwości rozwoju i edukacji bez względu na stan rodzinny, finansowy czy inne czynniki przyczyniające się do ograniczenia w dostępie do pozaszkolnych zajęć edukacyjnych, rozwoju i nauki. Dlatego też dajemy szansę tym, którzy zechcą włączyć się czynnie w naszą działalność na korzystanie z naszych zajęciach bezpłatnie.­

W naszej ofercie znajdują się:

1. Zajęcia językowe indywidualne online oparte na autorskim programie nauczania dostosowanym do potrzeb. Języki: angielski, niemiecki, rosyjski, hiszpański, duński i polski jako obcy (dla obcokrajowców), jak również grupowe od 2 do 4 osób.
  2. Korepetycje online (pomoc doraźna z wybranych przedmiotów). Przedmioty: chemia, historia, polski.
  3. Zajęcia kreatywne dla najmłodszych.
  4. Cykle zajęć edukacyjno-kreatywnych w plenerze. Grupy od 2 do 10 osób w wieku 10-16 lat.­

Wszystkich zainteresowanych naszą ofertą zapraszamy do kontaktu:

E-mail – a.blachowska@magnoliastowarzyszenie.pl

Telefon – +48 795 682 777­­

Pomóż nam pomagać i wpłać dowolną kwotę darowizny, a przyczynisz się do realnego wsparcia dzieci i młodzieży w ich edukacji i rozwoju.

Wesprzyj nasze działania DAROWIZNĄ na konto:  BGŻ BNP Paribas S.A. 51 1600 1459 1870 0040 8000 0001.

Abyśmy mogli skutecznie wykorzystać przekazane przez Ciebie środki w tytule przelewu wpisz „na cele statutowe”.

Ochrona danych osobowych

Słówka na październik